Istra - idealno mjesto za aktivni odmor provjerite zašto ?

Dobrodošli u Istru! Taj čarobni hrvatski poluotok kojega svi uspoređuju sa Toscanom. Istra je poznata po svojoj povijesti, kulturi, gastronomiji čistom moru i velikom izboru aktivnosti z ispunjenje odmora tokom cijele godine.

Ukoliko provodite odmor u Istri a niste jedni od onih koji se vole izležavati na plaži ili uz bazen već svoj odmor ispuniti raznim aktivnostima Istra je idealno mjesto za vas.

Ako još niste rezervirali svoj boravak u Istri, ne brinite se, tu smo za Vas! Pogledajte našu ponudu privatnog smještaja za jedinstveni odmor u Istri!

BICIKLIRANJE

Ako ste zaljubljenik biciklizma Istra je pravo odredište za vas. Oni koji vole prirodu nesumnjivo će podjednako uživati u biciklistički stazama koje se protežu duž morske obale, kao i onima koje prolaze ruralnim zaleđem, mediteranskim šumarcima, uz ostatke kaštela, prethistorijskih gradina, crkava i rustičnih vila. Otkrivanje Istre na dva kotača savršen je naćin za upoznavanje prekrasnih krajolika. Na raspolaganju Vam je preko 500 km označenih prekrasnih biciklističkih staza. Među njim ćete pronači blage staze za rekreaciju cijele obitelji, zahtjevne brdske staze, izazovne cestovne rute I one staze koje imaju idealne uvijete za trening profesionalnih biciklista.
Užitak vožnje biciklom zasigurno će Vam donjeti staza kojom su prohujali profesionalni vozači na 2. Dionici svjetske elitne utrke Giro d`Italia ili 3. Kraljevskoj dionici CRO Race utrke

Ponesite svoje bicikle ili ih možete unajmiti u nekoj od agencija te krenite na čarobnu vožnju istarskim poluotokom, a ako je vaš boravak u Istri u zimskim mjesecima vrlo lako ćete naići na profesionalne biciklističke ekipe koji povoljne klimatske uvjete koriste za trening programe.

PJEŠAČENJE

Budući da Istra obiluje prirodnim ljepotama svakako preporučamo da ju istražite pješačenjem. Poluotok se može pohvaliti sa više od 200 km označenih pješačkih staza namjenjenih rekreativcima koje prolaze pored mora, kroz vinograde I msalinike, različite krajobraze, brodovitim područjima ili uz potoke I rijeke. Tokom svog boravka u Istri nikako nemojte propustiti kružnu stazu Sedam Slapova. Osim nje među najljepšima se ističu parenzana, Staza sv. Šimuna, Staza Stjepana Hausera, Korita I Sentonina staza – staza “Zaštitnice putnika između Rabca I Labina“.

PADEL

Posljednje dvije godine Padel je doživio nevjerovatnu popularizaciju. Aktivnost je to koju karakterizira jednostavnost I neposrednost, zabavna je I održava kondiciju, a namjenjena je cijeloj obitelji.
Neki od padel centara u Istri su: Padel Poreč – na glavnoj cesti Poreč – Tar, Padel World Croatia kod hotel Valamar Diamant u Poreču, Umag Padel centar, Padel centar u Sv. Petru u Šumi. Padel je igra u kojoj je zavaba zagarantirana, te nikako nemojte otiči iz Istre bez da ju probate.

ADRENALINSKI PARKOVI

Zapadna obale Istre obiluje adrenalisnskim parkovima koji su sve popularniji zadnjih godina budući da testiraju vaše fizičke I mentalne sposobnosti. Neki od poznatijih su Adventure park Jangalooz u Umagu, Valbadonu i Pomeru, Adrenalinski park Sky Fox u Poreču i Adventure Park Pula, Adventure park Kringa, te Glavani park koji je jedan od najvećih adrenalinskih parkova u Hrvatskoj. Adrenalinski parkovi su savršeno mjesto za ljubitelje avanture koji su u potrazi za izazovima i adrenalinom. Stoga, ne propustite priliku doživjeti uzbuđenje nekog od adrenalinskih parkova u Istri iz prve ruke.

Jamstvo najniže cijene

Tražite li zajamčeno najnižu cijenu? Kuće za odmor i apartmane u Istri je moguće rezervirati sa povjerenjem posredstvom KETY HOLIDAYHOMES-a jer neovisno koji smještaj iz naše ponude odabrali, uvijek ćete ga rezervirati po najboljoj cijeni na tržištu.

Ukoliko u ponudi neke druge Internet stranice nađete nižu cijenu za smještaj koji ste rezervirali posredstvom KETY HOLIDAYHOMES-a, vraćamo vam više uplaćeni novac.

Za stjecanje prava povrata novca potrebno je zadovoljiti slijedeće uvjete:

  • Molimo Vas da nas u roku od 7 dana od izvršenja rezervacije informirate o ponudi sa nižom cijenom i svim detaljima ponude sa konkretnom pismenom ponudom i dovoljno informacija kako bi smo bili u mogućnosti provjeriti je.
  • Cijena iz druge ponude mora biti javno vidljiva širokoj publici i navedena ponuda mora biti slobodna za rezerviranje po toj nižoj cijeni..
  • Cijena mora biti točno usporediva sa cijenom iz ponude KETY HOLIDAYHOMES-a (ista smještajna jedinica, isti termin boravka, isti opći uvjeti itd.)

Molimo Vas da za refundaciju pošaljete na booking@kety-holidayhomes.com dokaz o nižoj cijeni kako gore navedeno i mi ćemo obraditi Vaš predmet i javiti Vam se povratno u vezi isplate.